REUTERS
LOVREN NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

VATRENI SE OPASNO NALJUTIO, PA NAKON ŠPANJOLSKE POSLAO OŠTRU PORUKU 'TEžak poraz, ali zaboravimo na ovo što prije, jednostavno j..beno loša večer'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. rujan 2018. 10:19

Hrvatska nogometna reprezentacija doživjela je težak poraz u utakmici Lige nacija na gostovanju kod Španjolske u Elcheu (6:0). Vatreni su dobro otvorili utakmicu i čak dvaput opasno zaprijetili vratima De Gee preko Rakitića i Santinija, ali onda je krenula noćna mora za Dalićeve izabranike.

Utakmica je praktički bila rješena već nakon prvih 45 minuta kada je Furija utrpala tri komada u samo deset minuta, da bi u nastavku samo potvrdila visoku pobjedu.

Hrvatska protiv Španjolske nije istrčala u punom sastavu, a jedan Vatreni koji već duže vrijeme ima problem s ozljedom je i stoper Dejan Lovren koji se nakon utakmice oglasio na svojem službenom Instagram profilu.

- Težak poraz, boli sigurno, ali stanite malo i razmislite (ako imate uopće mozga) prije nego što krenete pljuvat' kao i inače što znate dragi mediji. U ovakvim situacijama ne treba tražiti krivca, zajedno smo pobjeđivali sve do sada, pa ćemo zajedno i gubiti. Ne smijemo potonuti i ne želim da se zaboravi sve ono lijepo što smo ostvarili na Svjetskom prvenstvu! Mi kakav jesmo narod odmah pljuvačka na najjače, zato i nećemo nikad napredovat sa takvim stavom (odnosi se to na medije). Momci glavu gore, sljedeća utakmica je novo dokazivanje, zaboravimo na ovo što prije, jednostavno j..beno loša večer - napisao je Lovren.

Linker
19. travanj 2024 15:21