Moskva, Rusija, 140718. Hrvatski navijaci u centru grada pored Crvenog trga dan uoci finalne utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018, u kojoj ce igrati Francuska i Hrvatska. Na fotografiji: navijaci iz Rusije obojani u prepoznatljive hrvatske kvadratice i sa slovima na majicama koje tvore rijec Podravka.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovacev / CROPIX / CROPIX

Navijači

BRAVO HRVATSKA

VATRENI SU HIT U DOMOVINI I NAKON ČUDESNOG OSTVARENJA U RUSIJI Strašnu utakmicu protiv Španjolske na Maksimiru pratilo je više od milijun gledatelja!

AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 16.11.2018. u 16:18

  • Pobjedu hrvatske nogometne reprezentacije protiv Španjolske (3-2) u četvrtak navečer u Ligi nacija pratilo je preko milijun TV-gledatelja, objavila je Nova TV.

    Uz udio u gledanosti od 61 posto te doseg od preko 1.700.000 gledatelja, jučerašnja utakmica je i najgledaniji nastup Vatrenih dosad u Ligi nacija. Hrvatska je u prvoj utakmici u Elcheu izgubila od Španjolske s 0-6, da bi pred praznim tribinama u Rijeci odigrala 0-0.

    Novi nastup Dalićeve momčadi očekuje nas već u nedjelju kada će u protiv Engleske u 15 sati zaigrati u nogometnom hramu – Wembleyju. Ukoliko Hrvatska trijumfira izborit će kao pobjednik skupine Final Four Lige nacija, u slučaju remija skupinu će ipak osvojiti Španjolska, dok Engleze pobjeda vodi na završni turnir.

    Iz drugih medija