screenshot
OVO JE NEVJEROJATNO

VIDEO: DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKNUO! HRVATSKA JE TEŠKO OŠTEĆENA NA WEMBLEYU Veliki sudački previd koji je možda bio i ključan u porazu od Engleza!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. studeni 2018. 19:54

Vatreni su na Wembleyju u posljednjoj utakmici Lige nacija poraženi od Engleza 2:1. Hrvatska je u vodstvo došla u 57. minuti fantastičnim pogotkom Andreja Kramarića, a dvadeset minuta poslije izjednačio je džoker s klupe Jesse Lingard. Hrvatsku je u očaj bacio Harry Kane pogotkom u 85. minuti susreta i time ugasio sve nade da Vatreni mogu osvojiti prvo mjesto u skupini koje bi ih plasiralo na prestižni Final Four.

Međutim, čini se da je jedan ključan detalj promaknuo svima na terenu. Sva je prilika da pogodak Jesseja Lingarda nije bio u potpunosti regularan.

21-godišnji igrač Liverpoola Joe Gomez izveo je aut s desne strane i ubacio loptu u šesnaesterac gdje se najbolje snašao Harry Kane, dotaknuo je loptu dovoljno da prođe ispod Lovre Kalinića, a na gol-liniji dočekao ju je Lingard i ugurao u mrežu.

Ponovljena snimka pokazuje da je Gomez prilikom izvođenja punim stopalom prestupio aut-liniju te bi u tom slučaju sudac morao dosuditi ponovno izvođenje ubačaja sa strane. Čini se da je taj Gomezov potez promaknuo i sucima i našem stručnom stožeru.

Pritom je Hrvatskoj napravljena velika šteta jer se nakon toga pogotka Vatreni nisu uspjeli vratiti u susret i utakmica je završila porazom Dalićevih izabranika.

Bilo bi zanimljivo čuti mišljenje nogometne struke i poslovično ciničnih engleskih komentatora o ovome potezu engleskog braniča.

Rezultati by SofaScore

Linker
25. travanj 2024 11:06