screenshot

NERVOZNMI PREDSJEDNIK SAVEZA

VIDEO: NOVINAR POSTAVIO JEDNO OD KLJUČNIH PITANJA HRVATSKOG NOGOMETA, A ONDA JE ŠUKER IZGUBIO ŽIVCE 'Recite mi što to Poljud ima? Lupate bezveze...'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 18.11.2018. u 21:58

 • Hrvatska nogometna reprezentacija nije uspjela stići do pobjede na Wembleyu u posljednjem kolu Lige nacija iako je do same završnice imala vodstvo do 1:0. Gordi Albion je preokrenuo susret u svoju korist (2:1) i tako izborio Final Four u Portugalu, dok su Vatreni ispali u niži razred novog Uefinog natjecanja.

  Tužni su naši nogometaši bili nakon utakmice, a pred novinare je izašao i predsjednik HNS-a Davor Šuker.

  - Šteta za neke rezultate prije, ali to je nogomet. Vidjeli ste prekrasan ambijent na Wembleyju, ali moramo biti realni. Mogli smo dobiti utakmicu kod rezultata 1:0 kad smo imali lijepu šansu. I bili bi prvi i svi presretni, ali to je nogomet. Čestitam Englezima, zaista su napravili podvig i zasluženo osvojili prvo mjesto u skupini.

  Zatim se Šuker okrenuo jednoj drugoj temi, točnije stadionu.

   

  - Ovo mi nikada nećemo imati na našim stadionima. Molim i vas da napravite što možete ili ćemo se ovako veseliti vani, a kod kuće... Što da je pala kiša protiv Španjolske? Moram to izbaciti iz sebe, vrijeme je da se nešto napravi.

  Novinar je potom objasnio Šukeru kako engleski savez razmišlja o prodaji Wembleyja, jer smatra da treba obnoviti one terene na kojima igraju manji klubovi i vidi li možda to kao alternativu i u HNS-u?

  - Sad ste mi postavili kompleksno pitanje, ne znam od kuda da počnem. Mogu reći da se Wembley sigurno neće prodati. Ipak sam ja danas bio na ručku s vrhuškom Engleskog saveza. Kod njih nije nogomet samo 90 minuta, kod njih je to biznis. Vidjeli ste da nije bila ni jedna bengalka danas, ali mi smo ubijeni jadni i te vaše televizije koje ste veći prostor dali navijačima, a nogomet niste pratili. Gdje smo mi od te priče, koliko to mi imamo stadiona da se ne sramimo kada dođu Englezi.

  Novinar mu je potom naveo Poljud kao primjer, a to je potpuno iznerviralo Šukera.

  - Ok, evo ja ću glasati za Poljud a ti mi reci što to Poljud ima. Doći ću onda u goste i razgovarat ćemo sat vremena o tome. Nemoje ovako lupati bezveze.

  VIDEO RAZGOVORA IZMEĐU ŠUKERA I NOVINARA POGLEDAJTE OVDJE!

  Iz drugih medija