REUTERS
UZ PUNO SREĆE

VIDEO: ODLIČAN POČETAK ROBERTA PROSINEČKOG U LIGI NACIJA Bosna i Hercegovina iščupala veliku pobjedu u gostima!

Piše: HinaObjavljeno: 08. rujan 2018. 19:21

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine, koju vodi hrvatski stručnjak Robert Prosinečki slavila je rezultatom 2-1 u Belfastu protiv Sjeverne Irske u susretu prvog kola grupe 3 lige B u Ligi nacija.

Odabranici Roberta Prosinečkog nisu briljirali, ali su ipak slavili osvojivši tri boda.

Domaćin je zaslužio barem bod u ovom susretu, međutim "Zmajevi" su odolijevali svim napadima i na kraju s dva gola došli do pobjede u debiju u Ligi nacija.

Domaćin je dominirao od prve minute, tijekom utakmice Sjeverni Irci su imali 67 posto posjeda lopte, uputili su 15 udaraca i imali čak 18 kornera, dok je BiH vrsta uputila pet udaraca i nije imala niti jedan korner. No, u rubrici golovi stajalo je 2-1 za Prosinečkog i njegovu ekipu.

GOLOVE S UTAKMICE MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Gosti su poveli u 36. minuti golom Harisa Duljevića koji je zatresao mrežu na sjajnog ubacivanje Edina Džeke s lijeve strane. U 64. minuti Craig Cathcart je poklonio gol gostima. Glavom je vraćao loptu svom vrataru Baileyju Peacocku-Farrellu, što je iskoristio Elvis Sarić postigavši pogodak za 2-0.

Domaćin je u trećoj minuti sudačke nadoknade smanjio preko Willa Grigga, a isti je igrač u zadnjim trenucima susreta mogao i zabiti za 2-2, ali je promašio loptu.

U ovoj skupini još je i Austrija.

Rezultati by SofaScore

Linker
25. travanj 2024 06:36