Edin Džeko
 REUTERS/Michalis Karagiannis
VEČER ZA PAMĆENJE

VIDEO: SLAVI HRVATSKA, ALI SLAVI I BOSNA I HERCEGOVINA Zmajevi osigurali prvo mjesto i plasman u elitni razred Lige nacija!

Piše: HinaObjavljeno: 15. studeni 2018. 23:55

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine osigurala je prvo mjesto u skupini 3 Lige B Lige nacija i promociju u Ligu A zahvaljujući 0-0 remiju protiv Austrije u Beču u susretu 5. kola.

BiH je tim remijem stigla do učinka od 10 bodova, nedostižnih šest više od druge Austrije, dok je Sjeverna Irska, koja nema niti jedan bod, ispala u Ligu C iako u četvrtak nije niti igrala. Posljednji dvoboj u ovoj skupini u nedjelju između Sjeverne Irske i Austrije bit će rezultatski nevažan.

U četvrtak je Gruzija remijem 1-1 na gostovanju kod Andore osigurala prvo mjesto u skupini 1 Lige D pa će u sljedećoj Ligi nacija igrati u Ligi C.

Belgija je zadržala stopostotni učinak u skupini 2 Lige A 2-0 domaćom pobjedom protiv Islanda u Bruxellesu, no još uvijek nije sigurna za plasman na završni turnir. Strijelac oba gola bio je Batshuayi (65, 81).

Belgija je vodeća na ljestvici s devet bodova, tri više od druge Švicarske, dok je Island završio natjecanje bez bodova pa će u sljedećoj Ligi nacija igrati u Ligi B.

O prvom mjestu u ovoj skupini odlučivat će susret Švicarska - Belgija u nedjelju u Luzernu.

Rezultati by SofaScore

Linker
23. travanj 2024 11:27