REUTERS
PRIMJER NESPORTSKOG PONAŠANJA

VIDEO: SRBIJA BRUJI O 'MUČKOM POTEZU' NA BRATSKOM OKRŠAJU U BEOGRADU Srbi slave važnu pobjedu protiv Crne Gore, junak utakmice dobio šakom u glavu

Piše: HinaObjavljeno: 17. studeni 2018. 18:44

Nogometaši Srbije svladali su u Beogradu Crnu Goru s 2:1 u utakmici 5. kola skupine 4 C Lige nacija te su vrlo blizu osvajanju prvog mjesta i plasmanu u viši rang.

Golove za Srbiju postigli su Adem Ljajić (30) i Aleksandar Mitrović (32), dok je gol za Crnu Goru zabio Stefan Mugoša u 70. minuti. U drugom susretu skupine večeras igraju Rumunjska i Litva. U zadnjem kolu Srbija u utorak dočekuje Litvu, a Crna Gora Rumunjsku.

Srpski mediji javljaju kako je utakmicu obilježio 'mučki potez' crnogorskog kapetana Simića koji je šakom u glavu udario strijelca drugog gola Mitrovića i za to dobio samo žuti karton.

Nesportski potez Simića

Na ljestvici vodi Srbija s 11 bodova, Crna Gora ima sedam, Rumunjska šest, a Litva je bez bodova.

Rezultati by SofaScore

Liga nacija: Šveđani slavili u Turskoj

U njazanimljivijem susretu popodnevnog programa B Lige nacija švedski nogometaši su u gostima pobijedili Tursku s 1-0 i održali nade u plasman u viši rang.

Šveđanima je u Turskoj igrala samo pobjeda, a do nje su došli u 72. minuti, kada je kapetan Granqvist realizirao kazneni udarac. U zadnjoj utakmici skupine Šveđani dočekuju vodeću Rusiju i pobjedom bi izborili plasman u elitnu A ligu. Svaki drugi ishod odgovara Rusiji, dok je Turska ispala u C ligu.

U ligi D bitku za prvo mjesto vode Kosovari i Azeri. Azerbajdžan je kod kuće slavio protiv Farskih otoka s 2-0, dok je Kosovo izborilo pobjedu na Malti od čak 5-0. Kosovo ima dva boda više od Azerbejdžana, a upravo će obračun ovih reprezentacija u zadnjem kolu u utorak dati pobjednika skupine i putnika u C rang.

LIGA B - SKUPINA 2

TURSKA - ŠVEDSKA 0-1 (Granqvist 72pen)

POREDAK: Rusija 7, Švedska 4, Turska 3

Linker
19. travanj 2024 09:02