Reuters / John Sibley Livepic
REAKCIJA TRENERA

ALLEGRI TUŽAN ZBOG PORAZA I INCIDENTA U TORINU 'Real me nije iznenadio. Ovo nije kraj jedne ere, znamo gdje se i kako trebamo popraviti'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. lipanj 2017. 10:58

Nakon poraza od Real Madrida u finalu Lige prvaka Juventusov trener Massimiliano Allegri nije skrivao razočaranje, ali prvo na što se osvrnuo bio je navijački stampedo u Torinu u kojem je ozlijeđeno oko 1000 osoba.

"Prije svega moram reći da smo svi tužni zbog onoga što se dogodilo našim navijačima u Torinu i želimo izraziti našu ljubav svima koji su pogođeni time", rekao je Allegri.

Juventusu je to bio drugi poraz u finalima Lige prvaka u zadnje tri godine i 'bianconeri' su bez trofeja u ovom natjecanju od 1996.

"Komplimentiram dečkima na svemu što su napravili dosad. Real je u nastavku pojačao ritam. Pjanićev udarac u prvom je dijelu obranjen, udarac sličan onom Realovom koji je kasnije završio u mreži. Neposredno prije finala neki su nas ljudi počeli označavati kao velike favorite, ali nije bilo tako", objasnio je Allegri.

Na upit je li ovo kraj Juventusove ere Allegri se malo uzrujao.

"Apsolutno nismo zatvorili nikakvu eru. Buffon će i dalje biti Juventusov vratar, a Barzagli jedan od naših igrača. Klub zna kako i gdje moramo intervenirati da bismo se popravili. Nakon malog odmora bit ćemo puni nove motivacije. Život vam pruža priliku da se dočekate na noge i pokušate opet".

Do finala je Juventus primio svega 3 gola u Ligi prvaka, a onda 4 komada od Reala.

"To je nogomet. Real me nije iznenadio, iznenadili su sve one koji su pretpostavili da će Juventus pobijediti. Real je nevjerojatno kvalitetan, ali sljedeće godine Juve može imati novi sjajan turnir u Ligi prvaka", zaključio je Juventusov trener.

Linker
25. travanj 2024 23:15