Soccer Football - Champions League - Qarabag FK vs Atletico Madrid - Olympic Stadium, Baku, Azerbaijan - October 18, 2017 Atletico Madrid's Gabi REUTERS/David Mdzinarishvili
REUTERS/David Mdzinarishvili

NIJE MU TO TREBALO

BIJESNI KAPETAN ATLETICA OMALOVAŽIO NATJECANJE KOJE JE OSVOJIO PRIJE PET GODINA 'Europska liga je sra*e!'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 01.11.2017. u 14:42

 • Nogometaši Atletico Madrida pretrpjeli su u utorak navečer težak udarac u Ligi prvaka. Na domaćem travnjaku odigrali su tek 1:1 protiv Karabaha, pa sada za drugoplasiranim Chelseajem u skupini C zaostaju četiri boda. Dva kola ostala su do kraja natjecanja u skupinama, a trenutno treće mjesto Atletico izbacuje iz Lige prvaka i vodi u Europsku ligu.

  Atleticov kapetan Gabi nije skrivao razočaranje nakon remija protiv Karabaha, a scenarij da klub nastavi natjecanje u Europskoj ligi ne želi niti zamisliti.

   

  "Rekao bih nakon ovakve utakmice da je Europska liga obično sranje. Ali Ali Europska liga dala mi je puno i ako ćemo ju morati igrati, to ćemo i napraviti", rekao je Gabi, čiji je klub osvojio upravo Europsku ligu 2012. godine.

  "Mislim da su nam sada španse jako malene. Razočarani smo i moramo biti jako samokritični nakon dvije utakmice protiv Karabaha", dodao je Atleticov kapetan.