Boris Kovacev / CROPIX
OSTALO U SVLAČIONICI

BILA JE PANIKA, A ONDA JE U POLUVREMENU ISTRČAO NEKI DRUGAČIJI DINAMO Apsolutni junak Modrih nije želio otkriti 'tajni plan' Nenada Bjelice

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. kolovoz 2018. 01:31

Dinamo je u prvoj utakmici play-offa Lige prvaka u Bernu remizirao s Young Boysima rezultatom 1:1. Modri su primili gol već u 2. minuti susreta, a za izjednačenje je pogodio Mislav Oršić u završnici prvoga dijela. Oršićev pogodak daje velike izglede Modrima u uzvratu koji se igra već idućeg utorka 28. kolovoza na Maksimiru.

Nakon utakmice oduševljen je bio jedan od junaka susreta Dinamov vratar Danijel Zagorac:

"Bila je to utakmica u kojoj je ulog bio prevelik i zato smo ušli rezervirano. U prvom poluvrmenu bili smo blijedi, ali je to sve u drugom poluvremenu izgledalo bolje i čak smo bili i bliže pobjedi. Cilj smo ostvarili, imamo realne izglede za prolaz."

Young Boysi su vrlo rano došli do prednosti:

"Mi smo i očekivali presing od početka, ali smo pali pod tim pritiskom, no na kraju je sve dobro ispalo i zadovoljni smo rezultatom."

Što vam je Bjelica rekao pod poluvremenom da ste toliko bolje izgledali u nastavku utakmice?

"Neka ostane tajna što nam je rekao u svlačionici. Nešto jesmo promijenili i to je bilo dobro. Dao nam je nekoliko savjeta, ali što nam je točno rekao - neka to ostane tajnom."

Zadovoljan je bio i strijelac izjednačujućeg pogotka Mislav Oršić:

"Utakmica je bila teška, primili smo gol na samome početku. Sva sreća, uspjeli smo zabiti iz kontre. Imali smo još prilika, ali nažalost nismo ih uspjeli iskoristiti."

Prokomentirao je i svoj pogodak:

"Vidio sam da se otvorilo prostora, gledao sam golmana da vidim njegovu reakciju i zatim sam se odlučio gdje ću pucati. Taj nam gol daje veliku nadu u prolaz. Stvarno se nadam da će u utorak biti pun Maksimir i da će nam publika pomoći da uđemo u Ligu prvaka."

Linker
20. travanj 2024 03:54