REUTERS/Stringer
'NE RAZUMIJE'

BIVŠI ČELNIK MILANA STAO U OBRANU LJUTITOG RIVALA 'Oliver je idiot! Onaj jedanaesterac za Real je više nego dvojben, a crveni Buffonu je smiješan!'

Piše: HinaObjavljeno: 18. travanj 2018. 18:40

Bivši dopredsjednik Milana Adriano Galliani osudio je engleskog suca Michaela Olivera zbog dvojbenog jedanaesterca kojeg je dosudio za Real Madrid protiv Juventusa i nazvao ga idiotom.

"Jedanaesterac za Real je više nego dvojben, a crveni karton Buffonu je smiješan. Sudac je pokazao kako ne razumije nogometnu psihologiju. Da zaključimo, sudac je idiot," kazao je Galliani za talijanske medije.

Engleski sudac je u trećoj minuti nadoknade kontakt Medhija Benatije i Lucasa Vazqueza okarakterizirao kao prekršaj dosudivši jedanaesterac za 'Kraljevski klub'. Zbog prigovora je Buffon isključen, a na vrata je stao Szczesny. Jedanaesterac je realizirao Cristiano Ronaldo za Realov prolaz u polufinale.

Bivši čelnik Milana je dodao kako će u polufinalu Lige prvaka navijati za Romu protiv Liverpoola.

"Navijat ću za Romu. Možete si misliti koliko volim Liverpool nakon finala Lige prvaka u Istanbulu 2005. godine. Nakon te utakmice nisam spavao dva mjeseca," kazao je Galliani.

Liverpool je u finalu Lige prvaka 2005. godine pobijedio Milan boljim izvođenjem jedanaesteraca nakon što je susret završio 3-3. Milan je na poluvremenu vodio 3-0, no 'Redsi' su u nastavku od 54. do 60. minute zabili tri gola izjednačivši na 3-3.

Linker
24. travanj 2024 10:03