Matija Djanjesic / CROPIX
POTVRDIO DA JE U FORMI

BJELICA SPREMA NOVO IZNENAĐENJE U NAJVAŽNIJOJ UTAKMICI Po prvi put u Ligi prvaka starta adut s klupe kojeg je osobno doveo u u Dinamo?

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 08. prosinac 2019. 11:59

Poljak Damian Kadzior i protiv Varaždina je u petak odigrao je vrlo dobru utakmicu, a gostujući vratar Ivan Nevistić bio je glavni razlog što ponovno nije bio strijelac.

Je li zadnjim izdanjima u Dinamovu dresu u HNL-u izborio mjesto u prvih 11 i protiv Cityja? Bilo bi mu prvi put da u Ligi prvaka bude u udarnoj postavi, dosad je upisao samo one minute u sudačkoj nadoknadi protiv ukrajinskog Šahtara.

U dosadašnjih 11 europskih utakmica, koliko je odigrao za Modre, samo četiri puta bio je starter, lani u dva susreta protiv portugalske Benfice i ove sezone u dva dvoboja s gruzijskim Saburtalom.

Foto: Damir Krajac / CROPIX
Foto: Damir Krajac / CROPIX

Iz Engleske u Zagreb dolazi između 1500 i 2000 navijača

Maksimir će opet biti krcat, ali ne pun. U prvih sat vremena u subotu su rasprodane su zapadna i istočna tribna za Manchester City, a u Zagreb stiže i vojska gostujućih navijača.

I Manchester City će imati podršku svojih navijača u Zagrebu. Očekuje se da bi na južnoj tirbini maksimirskog stadiona moglo biti između 1500 i 2000 fanova iz Engleske, što istovremeno znači da Maksimir neće biti pun jer na ostatku te tribine, dakako, neće biti domaćih navijača.

Opet će, kao i dosad, biti fan zona kod stadiona, u kojoj će i oni bez ulaznica moći uživati u jelu i piću. A možda i proslavi nakon utakmice, ako rezultat velikog sučeljavanja bude pozitivan.

City neće trenirati u Maksimiru prije utakmice

Pep Guardiola ostaje vjeran svojem običaju, tako je bilo i kad je u Zagrebu gostovao Bayern. Manchester City neće trenirati u Maksimiru dan prije utakmice, odradit će zadnji trening u svojem kampu u Manchesteru i onda krenuti prema Hrvatskoj.

Guardiola i jedan igrač odradit će u utorak službenu press-konferenciju i to je jedina obveza koju će gosti imati uoči dvoboja u srijedu. Moguće je da će Guardiola odvesti svoju momčad na neki lagani trening u srijedu prijepodne, da se igrači malo razgibaju i “razbude”.

Linker
21. travanj 2024 19:35