REUTERS/Leonhard Foeger
USKORO NA POMOLU DOGOVOR?

ČUDO OD 'DJETETA' U BUNDESLIGI Njemački gigant iskoristit će rupu u ugovoru, a sjajni napadač želi taj klub iz samo jednog razloga!

Erling Haaland već bi u siječnju mogao potpisati za Borussiju Dortmund, ali pregovora se i s Leipzigom koji mu također jamči mjesto u momčadi
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. prosinac 2019. 16:26

Dani Olmo i Dinamo svakako su bili jedni od spominjanijih ugodnih iznenađenja ove sezone u Ligi prvaka, no jedno ime ipak se posebno izdvojilo. Erling Haaland, 19-godišnji napadač Salzburga, zabio je 28 golova u 22 utakmice za austrijski klub i čitav niz giganata otimat će se za tog norveškog tinejdžera...

Bild tako piše da je s menadžerom, legendarnim Minom Raiolom, odletio u Dortmund, gdje su ga dočekali predstavnici Borussije s kojima su počeli pregovore oko prelaska u taj klub u zimskom prijelaznom roku. Otkrivena je i "rupa" u ugovoru, a u kojem piše da klub može napustiti u slučaju ponude od 20 milijuna eura i Borussia namjerava iskoristiti tu situaciju.

U redu za Haalanda su i Juventus, Real, Chelsea, Arsenal, Manchester United, no njemački div ima jedan adut koji drugi u ovome trenutku nemaju: mjesto u startnih 11! Žuto-crni očajnički trebaju napadača tog kalibra i stoga su ekspresno započeli pregovore.

"Nije stvar novca! Jako smo mirni. Bitno je odabrati klub koji će najbolje odgovarati ovoj ranoj fazi Ericove karijere", rekao je otac norveškog nogometaša.

U igri je i Leipzig, koji također može jamčiti minutažom, ali i po pitanju eura...

Linker
25. travanj 2024 01:38