REUTERS/Phil Noble
IMPRESIVNA VEČER HRVATA

DEJAN LOVREN SPASIO LIVERPOOL, PA POSLAO PORUKU NAVIJAČIMA, OVACIJE ZA IVANA RAKITIĆA NA CAMP NOU 'S tobom i do smrti'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. studeni 2019. 09:35

Dejan Lovren sinoć je spasio svoj Liverpool od poraza protiv Napolija na Anfieldu u utakmici 5. kola skupine E Lige prvaka.

Napoli je vodio 1:0 golom Driesa Mertensa od 21. minute, a Lovren je glavom nakon ubacivanja iz kornera postavio konačnih 1:1.

Hrvatskom stoperu bio je to ovosezonski prvijenac, a nakon susreta oglasio se putem Instagrama.

"Nije to bila naša najbolja izvedba, ali uzet ćemo taj bod i idemo dalje. Hvala vam na vašoj podršci", napisao je Lovren.

Drugi hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić nagrađen je pak ovacijama za svoj nastup u utakmici 5. kola skupine F između Barcelone i Borussije Dortmund. Barcelona je slavila s 3:1, a Rakitić je započeo susret i zamijenjen je u 78. minuti. Prilikom izlaska iz igre zapljeskao mu je cijeli stadion, a među navijačima su mogli biti viđeni zanimljivi transparenti poput onoga na kojem je pisalo: 'Rakitić, s tobom do smrti'.

"Dobra komunikacija između Messija i Griezmanna nije jedina dobra vijest za Barcelonu. Rakitićev povratak također treba uzeti u obzir. Izuzev pogreške u prvoj minuti odigrao je vrlo dobru utakmicu i trebao bi započeti u nedjelju na Wanda Metropolitanu (protiv Atletica). Davao je snagu Barceloni u srdini terena uz De Jonga", piše Marca o Rakitićevoj igri.

Linker
25. travanj 2024 12:18