Screenshot: PlanetSport
KAO IZ TOPA

'DINAMO JE TVOJ KLUB, ALI NIJE MOJ!' Hrvatski reprezentativac odbrusio poznatom TV-voditelju na škakljivo pitanje

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. prosinac 2019. 10:29

Pravu malu seriju podviga napravili su nogometaši Atalante u prosincu. Najprije su se nakon tri uvodna poraza plasirali dalje iz skupine Lige prvaka, a onda su u posljednjem kolu Serie A u tekućoj kalendarskoj godini "rastavili" Milan s čak 5:0. U toj je utakmici Mario Pašalić sudjelovao s pogotkom i asistencijom, a i u zadnjem kolu Lige prvaka protiv Šahtara pogodio je jedan od tri Atalantina "punta".

Hrvatski reprezentativac koji je još uvijek igrač londonskog Chelseaja na posudbi u klubu iz Bergama gostovao je u emisiji voditelja Roberta Knjaza na televiziji Planet Sport, vlasniku prava za prijenose utakmica Lige prvaka.

Knjaz je u svojoj reportaži bio posvećen utakmici Atalante i Dinama koja je završila velikom pobjedom domaćih. U sklopu emisije ugostio je i hrvatskog igrača koji mu je rekao nekoliko zanimljivih detalja u vezi pripreme te utakmice.

- Naravno da smo proučavali Dinamo, pogotovo nakon onoga što nam se dogodilo na Maksimiru - rekao je Pašalić aludiravši na Dinamovo slavlje od 4:0 na otvaranju skupine.

- Pa dobro, nećete sad valjda grlom u jagode? Dinamo je ipak naš klub - postavio je voditelj Knjaz novo pitanje.

- To je tvoj klub, nije moj - odgovorio je Pašalić.

Linker
16. travanj 2024 20:52