Srđan Vrančić/Cropix
OBJAŠNJAVANJE DUGO TRAJALO

DINAMOV JUNAK O NAJČUDNIJEM DETALJU UTAKMICE SA ŠAHTAROM 'Ovako nešto nisam nikad vidio, ne znam ni gdje je bila lopta...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. listopad 2019. 23:15

Dinamo je u utorak osvojio veliki bod u Ligi prvaka na gostovanju kod Šahtara, a pogodak za 2:1 postigao je Mislav Oršić nakon jedanaesterca kojeg je skrivio Andrij Pjatov na Mariju Gavranoviću.

Dinamo je u 60. minuti utakmice imao korner s desne strane, a dok se Dani Olmo pripremao za njegovo izvođenje, iskusni Pjatov je doslovno srušio Dinamovog napadača ispred svojeg gola. Sudac Lahoz je odmah pokazao na bijelu točku, a dugo je trajalo objašnjavanje igračima ukrajinske momčadi što se dogodilo.

Na televizijskoj snimci se jasno vidjelo što je Pjatov napravio, a definitivno je to bio jedan od najčudnijih jedanaesteraca u posljednjih nekoliko godina. Mnogi su rekli da takvo nešto nisu nikada vidjeli, a s time se složio i Mislav Oršić.

„Ne, ovo je stvarno bilo prvi put da sam ovako nešto vidio, da je ovako neki hrvački zahvat bio, usred ničega. Ne znam ni gdje je lopta bila, samo sam vidio neko komešanje i da je sudac pokazao na bijelu točku”, rekao je Oršić gostujući u podcastu Sportskih novosti 'Dinamo u Ligi prvaka'.

Oršić je izveo i pogodio jedanaesterac, a objasnio nam je kako se pripremio za njegovo izvođenje. Pogledajte:

Cijeli podcast 'Dinamo u Ligi prvaka' u kojem gostuju Mislav Oršić i Goran Tomić pogledajte ovdje:

Linker
25. travanj 2024 01:58