Foto; Ronald Gorsic / CROPIX
ŽDRIJEB 2. PRETKOLA

DINAMOV TRENER PROGOVORIO O PRVOM SUPARNIKU U LIGI PRVAKA Bjelica ima svoje favorite: 'Više ćemo se pripremati za njih, superiorniji su'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. lipanj 2018. 19:21

Dinamov trener Nenad Bjelica komentirao je suparnike Modrih u drugom pretkolu Lige prvaka. Bit će to pobjednik dvoboja između estonske Flore i Hapoel Beer-Sheve iz Izraela, odlučio je ždrijeb u Nyonu.

Bjelica ima svojeg favorita.

"Mislim da će Hapoel proći Estonce, superiorniji su. Više ćemo se pripremati za njih, ali pogledat ćemo obje utakmice", rekao je Bjelica, stoji na službenoj web-stranici Dinama.

"Trebamo se malo bolje upoznati s protivnikom, ali svaka momčad koja je prvak svoje države ima određeni nivo. Izraelski je nogomet u usponu, poznajem dosta Hapoel jer sam igrao s Lechom na pripremama prijateljsku utakmicu protiv njih, a poznajem i trenera. Oni su ekipa i klub koji je u posljednje vrijeme dosta sličan Dinamu tako da mislim da će sve biti otvoreno. Treba vidjeti njihov sistem igre, ima li novih igrača... Imamo dosta vremena za sve. Imaju par dobrih pojedinaca, ali su kao momčad kvalitetni i kompaktni", dodao je Dinamov trener.

Uzvratni okršaj između Flore i Hapoel Beer-Sheve na rasporedu je 17. ili 18. srpnja, pa će tada Dinamo saznati protiv koga će točno igrati.

Linker
19. travanj 2024 07:10