Bruno Petković predvodit će Dinamov napad, u boljoj je formi od Gavranovića
 Foto: Boris Kovacev / CROPIX
BITKA ZA LIGU PRVAKA

DINAMOVA POČETNA MOMČAD TOČNO JE 50 MILIJUNA EURA SKUPLJA OD MAĐARSKE! Poznato je deset od 11 igrača koji će startati, Bjelica ima još jednu dvojbu

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 06. kolovoz 2019. 11:31

Nema puno dvojbi što se tiče prvih 11 koji bi trebali istrčati protiv mađarskog prvaka. Jedina pozicija na kojoj bi mogao stajati upitnik jest hoće li na desnom boku biti Petar Stojanović ili Ivo Pinto. Krila su, kažu u Maksimiru, najveća vrijednost Ferencvarosa, stoga je i razumljivo da Bjelica još važe.

Tko je bolja opcija da defenziva bude sigurna, a da pritom ne pati ni ofenziva. I obrnuto. Ivo Pinto igrao je protiv Saburtala u prvoj utakmici, ali tada dvojbe i nije bilo jer je Stojanović iz prošle sezone prenio crveni karton, a u uzvratu je zaigrao Stojanović. Igrao je on i protiv Gorice, pa je možda stoga zaključak da će sad u vatru Pinto?

Ostalo se, uglavnom, zna. Dilavera i Theophilea nema, Lešković i Perić bit će stoperi, Leovac lijevi bek, Ademi na svojoj standardnoj poziciji. U ofenzivi Hajrović, Olmo, Gojak i Oršić ispred Petkovića. Takvih 11 očekujemo, sukladno dosadašnjoj formi i rotacijama koje je Bjelica radio u zadnjim utakmicama te onome što se dalo iščitati iz nekih njegovih izjava. No naravno da su do početka utakmice još moguće neke promjene, ali najrealnijih je tih 11, s jedinom dvojbom - Stojanović ili Pinto.

Linker
25. travanj 2024 03:42