Krasnodar Persun / CROPIX
ZNAJU ŠTO IH ČEKA

DINAMOVO POJAČANJE NAJAVILO VELIKU UTAKMICU U KAZAHSTANU Modri moraju biti oprezni: 'To je mali problem, no vidjet ćemo na licu mjesta što i kako'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 07. kolovoz 2018. 16:48

Jedan od onih koji su najavili utakmicu protiv protiv Astane je Emir Dilaver.

Možemo ga zasad nazvati stupom Dinamove obrane, ne treba pretjerivati u pohvalama, pogotovo ne prije utakmica, ali kažu nam u Dinamovoj svlačionici da ih Dilaver svojim ponašanjem podsjetio na portugalskog vratara Eduarda. Koji je uvijek bio prvi na treningu, ispunjavao sve obveze, živio sportskim životom. Na njegove izvedbe nema zasad većih zamjerki. Valjda nas neće demantirati u Kazahstanu.

- Spremamo se lagano, bit će to dobra utakmica s naše strane. Znamo što nas čeka, umjetna trava i dobra momčad s druge strane. Ne bojimo se ničega, imamo dobre igrače, dobra krila, imaju i oni, ali mi imamo bolje. Bit će nam mali problem ta umjetna trava, no vidjet ćemo na licu mjesta što i kako. Međutim, sve ovisi o tome kako ćemo se pripremiti, klub je sa svoje strane sve odlično napravio, imamo dobar avion, neće biti toliko naporno kao da letimo redovnom linijom - kaže Dilaver koji je letvicu podigao visoko.

GNK Dinamo (screenshot)

- Očekujemo puno od sebe samih i dat ćemo sve za pravi rezultat te da onda Kazahstance dočekamo u Maksimiru.

Je li on zadovoljan svojim dosadašnjim izvedbama?

- Zadovoljan sam, ali može i bolje. Nije to samo radi mene, dobro se sve poslagalo, ali znam da možemo svi skupa još bolje. Malo je teško bilo sa svim tim zamjenama, sad smo se već našli, uigrali, dobro smo se uklopili, bit ćemo i bolji kako će sezona odmicati.

Bi li bio zadovoljan remijem iz Astane?

- Ne, ne bih bio zadovoljan, želimo pobjedu! Neću da primimo gol, htio bih da bude nula u našoj mreži, a to bi značilo da smo obrambeno svi odradili odličan posao. I da uz to još barem jedan zabijem zabijemo. To bi bio top rezultat za uzvrat - kaže Dilaver.

Linker
24. travanj 2024 11:36