Liga prvaka logo
 Vladimir Rys/Bongarts/Getty Images)
UŠTEDA TIJEKOM KRIZE

DOBRA VIJEST ZA SVE GLEDATELJE KOJI SU KUPILI PROGRAME NA KOJIMA MOGU GLEDATI LIGU PRVAKA Računi za ovaj mjesec bit će im - nula kuna!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. travanj 2020. 23:32

Zbog krizne situacije prouzročene epidemijom koronavirusa, A1 Hrvatska objavio je svim korisnicima usluga njihove televizije, B.neta, satelitske televizije i Xplore TV-a kako za mjesec travanj neće morati platiti račun za PlanetSport paketE, na kojem se u Hrvatskoj (uz jednu utakmicu na HRT-u srijedom) može pratiti Liga prvaka.

- S obzirom na to da je Liga prvaka zaustavljena u osmini finala te se trenutačno ne zna kada će se nastaviti, za mjesec travanj korisnici neće snositi trošak naknade PlanetSport paketa. Aktivno pratimo razvoj situacije te ćemo o svemu transparentno i na vrijeme, kao i do sada, obavještavati korisnike, priopćili su iz A1.

Također, dodali su kako su gledateljima omogućili niz dodatnih pogodnosti poput besplatnog dodatnog prometa za privatne i poslovne korisnike mobitela, a u ponudi Osnovnog paketa TV usluge dostupni su svi dječji TV kanali,te vrhunski filmski i serijski sadržaj na CineStar TV Premiere 1...

Linker
20. travanj 2024 05:06