Soccer Football - Champions League Semi Final Second Leg - Liverpool v FC Barcelona - Anfield, Liverpool, Britain - May 7, 2019 Barcelona's Luis Suarez reacts Action Images via Reuters/Carl Recine
Action Images via Reuters/Carl Recine

'ON JE JAKO LOŠ PRIMJER MLADIMA'

'DRAGO MI JE ŠTO JE BARCELONA ISPALA IZ LIGE PRVAKA SAMO ZBOG SUAREZA' Oštre kritike na račun Urugvajca: 'Nemam poštovanja za takve poput njega'

AUTOR:
  • Iva Prpić

 • OBJAVLJENO:
 • 13.05.2019. u 12:05

 • Brojni su navijači osudili ponašanje Barcelonine zvijezde Luisa Suareza u polufinalnim utakmicama Lige prvaka. Urugvajac je poznat po provociranju protivnika, a nekadašnji francuski nogometaš Frank Leboeuf javno je opleo po Suarezu na francuskom RMC-u.

  - Volim nogomet koji Barcelona pruža, ali mi je drago što su ispali iz Lige prvaka isključivo zbog Luisa Suareza. Nemam nikakvog poštovanja za nogometaše poput njega. Iako je odličan igrač s bogatom karijerom, mislim da je prevarant za kojega nemam poštovanja - izjavio je Leboeuf koji se osvrnuo na Suarezovo ponašanje na SP u Brazilu 2014.

  REUTERS/Sergio Perez
  REUTERS

   

  - Suarez je jako loš primjer mladima, a ono što je radio na Svjetskom prvenstvu u Brazilu protiv Italije, kada je dva puta ugrizao protivnike, za svaku je osudu. Čudi me što protivnici ne reagiraju na provokacije jer je on spreman na sve.

  Iz drugih medija