Mike Hewitt/Getty Images
SKUPINA LIGE PRVAKA

ENGLEZI OBJASNILI KAKO ĆE NOGOMETNI DIV IGRATI PROTIV DINAMA I DRUŠTVA 'Bit će puno rotacija! Prošle sezone su ih pobijedili s ukupnih 9:0...'

Piše: HinaObjavljeno: 30. kolovoz 2019. 17:20

Engleski mediji nemaju previše dvojbi uoči početka novog izdanja Lige prvaka. Manchester City je apsolutni favorit skupine C, ali i jedan od glavnih kandidata za europski naslov.

"Mislim da je vrijeme da City osvoji europski naslov. Već dugo vremena grade svoju europsku priču i sigurno im je to prioritet ove sezone," kazao je bivši engleski reprezentativac Michael Owen za BT Sport.

"Liverpool očajnički čeka engleski naslov, a City očajnički želi Ligu prvaka. Imaju iskusnu momčad, sjajnog menadžera i mislim da će ovo biti njihova sezona," dodao je bivši napadač Liverpoola, Manchester Uniteda i Real Madrida.

"Manchester City ima savršenu skupinu, a najteži suparnik 'Građanima' neće biti Atalanta, Dinamo ili Šahtar, već dugačka putovanja," smatra The Independent.

"Gostovanja u Ukrajinu, Hrvatsku i Italiju natjerat će Guardiolu da rotira momčad. No, bez obzira na sve, City je apsolutni favorit."

Novinar The Daily Maila smatra kako bi bila senzacija da Manchester City ne osvoji prvo mjesto.

"S obzirom na kvalitetu Cityja i njegove suparnike, momčad Pepa Guardiole trebala bi rutinski proći skupinu," piše The Daily Mail.

"Manchester City i Šahtar igrat će međusobno treću sezonu uzastopce. Prošle sezone City je pobijedio sa 9-0 u dvije utakmice, Atalanta je završila sezonu kao treća ispred Milana i Intera, dok je Dinamo 11 utakmica ove sezone bez poraza," piše The Telegraph.

Linker
25. travanj 2024 06:37