'REAGIRALI SMO FENOMENALNO'

ENRIQUE MU JE DAO PRILIKU I ON JU JE ISKORISTIO Hrvat lud od sreće: 'Ovu večer neću nikada zaboraviti! Ponosan sam na ovu momčad i naše navijače!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. ožujak 2017. 00:56

Ivan Rakitić igrao je do 84. minute u velikoj utakmici njegove Barcelone koja je na Nou Campu svladala PSG 6:1 te tako nadoknadila 0:4 iz Pariza i plasirala se u četvrtfinale Lige prvaka. U trenutku kada je hrvatski reprezentativac izlazio s terena bilo je 'samo' 3:1 i malo tko je vjerovao kako Barca može do kraja utamkice zabiti još tri 'komada'.

"Ne mogu vjerovati! Bilo je praktički nemoguće. Evo 20 minuta je prošlo od kraja i još uvijek je nevjerojatno! Hvala svim igračima i navijačima, ali i svima koji rade u klubu. Ovo je uistinu poseban dan i teško je reći nešto pametno", rekao je Rakitić pa nastavio:

"Utakmica u Parizu nam je svima jako teško pala i puno je ljudi izgovaralo teške riječi prema nama, ali momčad je reagirala fenomenalno. Ovo je povijesni uspjeh i sada jednostavno ne želimo stati."

Povukao je hrvatski veznjak paralelu i s američkim nogometom.

"Morali smo vjerovati. Vidjeli smo i u Super Bowlu što je sve moguće u sportu. Danas je lud dan. Ovo je Barcelona, najbolja momčad na svijetui naš san traje dalje u Ligi prvaka", završno je poručio Rakitić koji je odmah i na svoj Instagram postavio fotografiju slavlja ispod koje je napisao:

"'Ajmo! Ovu večer nikada neću zaboraviti! Ponosan sam na ovu momčad i ove navijače", napisao je Rakitić.

Linker
18. travanj 2024 05:15