CROPIX
TV PRIJENOS

EVO GDJE MOŽETE GLEDATI OKRŠAJ DINAMA I ROSENBORGA S MAKSIMIRA Uoči velikog okršaja stiglo iznenađenje za dinamovce

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 21. kolovoz 2019. 11:12

I dok će se večerašnja utakmica Dinama i Rosenborga (21.00) moći pratiti na HTV 2, s uvodnom emisijom koja počinje u 20.05 te utakmicom u 21.00, uzvratni ogled koji je na rasporedu 27. kolovoza u Trondheimu, moći će se besplatno gledati u okviru Osnovnog paketa TV programa na PlanetSport Promo kanalu.

Dakle, korisnici A1 TV-a i XPLORE TV-a uživat će posebne pogodnosti, dok će iz studija PlanetSporta analizirati stručni komentatori predvođeni uigranim dvojcem Joškom Jeličićem i Stipom Pletikosom.

I ove godine PlanetSport utorkom i srijedom donosi izravne prijenose Uefine Lige prvaka, najgledanijeg klupskog nogometnog natjecanja na svijetu. Ukupno 120 utakmica uživo bit će dostupno u HD kvaliteti putem A1 optičke mreže koja je dostupna u više od 530 tisuća kućanstva u 50 hrvatskih gradova.

Legendarni Rudolf Belin iznenadio dinamovce

Prije zadnjeg treninga pred svlačionicama u Maksimiru pojavio se legendarni nogometaš, kasnije i trener Rudolf Belin. Iako narušenog zdravlja, Belin nije propustio priliku čestitati Nenadu Bjelici rođendan te poželjeti njemu i igračima sreću u utakmici s Rosenborgom. Kad god može, Belin dođe u Maksimir bodriti igrače, dati im poneki savjet, podržati ih prije velikih utakmica. Veliki Belin!

Fan-zona otvorena već od 16.30

Kao i u svim lanjskim utakmicama u skupini i kasnije u europskom proljeću, Dinamo će i danas otvoriti fan-zonu. Od kipa bacača diska do ticket pointa, jelo, piće, nogometna atmosfera. Za one koji idu na utakmicu i one koji nisu uspjeli nabaviti ulaznicu. Bit će i igara, animatora, voditelj, DJ... Sve to do 23.30. I na samom stadionu bit će tzv. fan TV, razgovori s bivšim igračima, publikom, razne nagrade. Dinamo sprema spektakl i oko terena, a na travnjaku će se za zabavu pobrinuti igrači i trener Bjelica.

Linker
25. travanj 2024 14:50