Screenshot
PUKLA LJUBAV

FENOMENALNE VIJESTI ZA DINAMO UOČI UZVRATA U MAĐARSKOJ! NAJBOLJEM IGRAČU JE PREKIPJELO? Zbog jednog poteza u Zagrebu pakira stvari i napušta klub

Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 09. kolovoz 2019. 09:59

Senzacionalna vijest stiže iz Budimpešte - najbolji igrač i napadač Ferencvarosa, Talijan Davide Lanzafame (32), napušta ovaj klub i seli u Honved, iz kojeg je lani i došao u Ferencvaros!

Prema dostupnim informacijama iz mađarskih medija, klubovi su se praktički dogovorili oko transfera, pa bi Lanzafame, koji je u Zagrebu igrao od 78. minute, već ovih dana mogao napustiti Ferencvaros.

Očito je da nešto ne štima na relaciji trener Rebrov - Lanzafame, ukrajinski strateg baš i nema najbolje mišljenje o ovom opasnom napadaču, koji se ipak ne uklapa u njegove taktičke kalupe.

Lanzafame je praktički svojim golovima odveo Mađare preko Vallette do Dinama u 3. kolu kvalifikacija za Ligu prvaka, no u Zagrebu je bio na klupi, Rebrov je u Maksimiru u vrh napada pogurnuo Bjelorusa Sihnjeviča. Ta odluka očito nije baš dobro sjela talijanskom nogometašu, bio je nezadovoljan i odlučio se vratiti u Honved, u kojem je prije dvije sezone bio najbolji strijelac mađarskog prvenstva.

Mađarski mediji pišu kako vodstvo Ferencvarosa stoji uz Rebrova i dalo je zeleno svjetlo ovom transferu, iako za sada još uvijek nema službene potvrde niti iz Ferencvarosa, niti iz redova Honveda.

Realizira li se ipak ovaj transfer u skladu s najavama mađarskih medija, onda Lanzafame do utorka više neće biti igrač Ferencvarosa i to je svakako odlična vijest za Dinamo. Jer, Lanzafame je sjajan igrač i prava ‘opća opasnost’ za svaku obranu.

No, među kandidatima za sastav za uzvratnu utakmicu bit će napadački dvojac koji nije ni bio u Zagrebu - iskusni mađarski reprezentativac Tamas Priskin (32), te najbolji strijelac norveškog prvenstva prošle sezone, Bjelokošćanin Franck Boli (25), koji je prošloga tjedna potpisao za klub iz Budimpešte.

Linker
25. travanj 2024 09:09