DJELOMIČNO ISPUNJENO

FOTO: JELIČIĆEV ŠOU U STUDIJU! NIJE ZABORAVIO NA OBEĆANJE I PRED KAMERAMA NAVUKAO DINAMOV POKLON 'Dečki, nemojte se smijati. A ti, Tudore...'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 28.08.2018. u 21:51

 • 'Ako ovaj Dinamo uđe u Europsku ligu, emisiju Stadion vodit ću samo u čarapama', riječi su Joška Jeličića iz prošle sezone nakon jednog od Dinamovih kikseva u HNL-u. Iz Maksimirske to nisu zaboravili pa su još prije desetak dana, kada su već osigurali barem Europsku ligu, na Prisavlje poslali čarape s Dinamovim logom.

  Nakon što su Modri napravili svoje, Jeličić je u studiju Planet Sporta u koji se nedavno preselio, odlučio samo djelomično ispuniti svoje obećanje.

  Stručni komentator ostavio je na sebi kratke hlačice jer ipak, kako je i sam rekao, nije smio otići do kraja zbog pravila koja vladaju na televiziji.

  "Obećanje je obećanje. Djelomično sam ga ispunio jer je zakon o elektroničkim medijima dosta strog. Dečki, nemojte se smijati. A ti, Tudore, nemoj mi uklizati kad vidiš kratke hlačice", izjavio je Jeličić pred nasmijanim licima Stipe Pletikose i Igora Tudora koji su mu pravili društvo u studiju.

  Screenshot (Planet Sport)
   

  Iz drugih medija