Trening Manchester Cityja na Kranjčevićevoj
 Tomo Ničota
UVERTIRA U OKRŠAJ

FOTO: MANCHESTER CITY IZA ZATVORENIH VRATA ODRADIO POSLJEDNJI TRENING PRIJE DINAMA Sprema li Guardiola neko iznenađenje za Bjelicu?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. prosinac 2019. 12:11

Nogometaši Manchester Cityja odradili su zatvoreni trening u Kranjčevićevoj uoči današnje utakmice 6. kola skupine C protiv Dinama.

Okršaj na rasporedu počinje u 18.55h, a ujutro iza 10 sati sastav Pepa Guardiole zagrijavao se u ulici pjesnika i odrađivao posljednje pripreme za okršaj koji rezultatski njima ništa ne znači budući su već osigurali plasman u osminu finalka, dok modrima znači sve budući se bore za europsko proljeće.

"Nema Davida Silve, Stonesa i Aguera, ali mi ćemo sigurno zaigrati u najboljoj mogućoj postavi koja nam je na raspolaganju", najavio je slavni Guardiola okršaj na Maksimiru, a vjeruje se da bi City trebao istrčati u sastavu: Bravo - Cancelo, Garcia, Otamendi, Mendy - Foden, Rodri, Gundogan - Mahrez, Silva, Gabriel Jesus.

Navedeni sastav zvuči uistinu moćno, a iza Manchester Cityja je poraz u gradskom derbiju protiv Uniteda (1:2). Što Guardiola zaista sprema za Dinamo, saznat ćemo uskoro...

Linker
20. travanj 2024 16:56