REUTERS/Alessandro Bianchi / REUTERS
VELIKO RIVALSTVO

FOTO: NAKLONIO IM SE ČITAVI SVIJET I NOGOMETNA ITALIJA, ALI JEDNA ČESTITKA NIKADA NEĆE DOĆI Svi su odali priznanje Romi, ali oni nisu impresionirani

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. travanj 2018. 13:14

Nakon nevjerojatnog trijumfa Rome na Olimpicu i izbacivanja velike Barcelone iz Lige prvaka, na adresu kluba stigle su brojne čestitke, pa tako i većine klubova iz Italije. Pobjeda 'vučice' na neki je način ujedinila nogometnu Italiju, jer gotovo da ne postoji onaj tko nije 'skinuo kapu' Džeki i društvu.

Romi su javno putem društvenih mreža redom čestitali klubovi poput Juventusa, Milana, Intera, Fiorentine i mnogih drugih, ali jedan klub se ne oglašava, a neki bi rekli - očekivano.

Naime, rivalstvo između Lazija i Rome jedno je od najvećih u svijetu nogometa, pa tako ne treba previše čuditi što se upravo gradski rival nije pretjerano uzbudio na senzacionalan rezultat s Olimpica.

Razlog tome mogao bi se pronaći i u činjenici kako je već ove nedjelje na rasporedu veliki derbi spomenutih klubova. Kako god bilo izgleda kako u Romi vrlo vjerojatno nikada neće doživjeti divljenje gradskog rivala bez obzira kakav rezultat ostvarili.

Linker
25. travanj 2024 15:26