Inter - Slavia
 REUTERS/Alessandro Garofalo
LIGA PRVAKA

FOTO: POTPUNI AUSTSAJDER BIO JE NA KORAK DO SENZACIJE, ALI VELIKAN SE SPASIO U ZAVRŠNICI Brozović i Inter uzeli samo bod na otvaranju Lige prvaka

Piše: HinaObjavljeno: 17. rujan 2019. 22:51

Nogometaši Slavije bili su na pragu senzacije na San Siru, no na kraju su ostali bez pobjede u sudačkom produžetku (1:1).

Češka momčad u potpunosti je nadigrala daleko skuplji Inter, ali popustila je koncentracija u zadnjim minutama gostujućoj momčadi. Igrala se 64. minuta kad je Trpisovsky dobro pucao nakon dodavanja Olayinke (Handanović je odlično reagirao), ali Olayinka je pratio akciju i pospremio za šokantnih 0-1 u Milanu.

Česi se nisu povukli, dominirali su čak u nekim segmentima u nastavku utakmice, dovukli se do produžetka, a onda je sudac pokazao na dodatnih - osam minuta. I već u drugoj minuti nadoknade, nakon vratnice, loptu u češki gol pospremio je veznjak Nicolo Barella.

U sedmoj minuti nadoknade Lukaku je imao glavom čisti zicer, ali gostujući vratar spasio je gol i čini se da na kraju Slavia može biti i zadovoljna osvojenim bodom u Skupini F Lige prvaka.

U skupini G u Francuskoj su Lyon i Zenit odigrali 1-1 te potvrdili da će ovo biti vrlo neizvjesna skupina. Poveli su Rusi preko Iranca Azmouna (41), a za Francuze je izjednačio Nizozemac Depay u 50. minuti iz penala.

Linker
26. travanj 2024 17:28