Zagreb, 280818.
Stadion Maksimir.
Uzvratni susret play-offa Lige prvaka GNK Dinamo - BSC Young Boys.
Na fotografiji: Miralem Sulejmani je ozlijedjen i morao je na nosilima napustiti stadion.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Goran Mehkek / CROPIX

RUŽNA SCENA

FOTO: TRENUTAK KOJI JE ZAPREPASTIO SVE NA TERENU Liječnici spašavali onesviještenog srpskog napadača, Dinamovac se ispričavao nakon nesretnog sudara

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 28.08.2018. u 23:37

 • Dinamo je u Maksimiru u uzvratnoj utakmici doigravanja Lige prvaka izgubio 2:1. Dinamovci su uspjeli povesti pogotkom Hajrovića u 7. minuti i tako u ranoj fazi utakmice šokirati Švicarce.

  Young Boysi su u drugome poluvremenu u samo dvije minute preokrenuli rezultat dvama pogocima Hoaraua i s ukupnih 3:2 (u prvoj utakmici rezultat je bio 1:1) izravno ušli u Ligu prvaka.

  Dramatična se situacija dogodila u 51. minuti. Ružan sudar dogodio se između Dinamovog Slovenca Petra Stojanovića i srpskog napadača u redovima Young Boysa Miralema Sulejmanija. Stojanović je u padu nehotice petom udario Sulejmanija u glavu, a srpski je napadač ostao bez svijesti.

  Liječnici su mu odmah ukazali pomoć, uspjeli su ga prizvati svijesti i iznijeli ga na nosilima sa stadiona. Stojanović se dugo ispričavao pokazujući time da nije bilo namjere u udaranju.

  Prekid je trajao četiri minute, a umjesto srpskoga napadača u 55. minuti ušao je Roger Assale.

  Trener Young Boysa Gerry Seoane otkrio je nakon utakmice da je Miralem Sujelmani dobio potres mozga te da je zbrinut u bolnici.

  Iz drugih medija