Stu Forster/Getty Images (Ilustracija)
STIGLA PRVA REAKCIJA

FOTO, VIDEO: KAMERE SU UHVATILE ŽUSTRU RASPRAVU TEMPERAMETNOG KOVAČA NAKON SUSRETA Hrvatski trener postigao ono što je prethodno uspio tek City

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. veljača 2019. 00:25

Temperamentno je prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka između Liverpoola i Bayerna na Anfieldu (0:0) proživljavao Niko Kovač.

Gestigulirao je, vikao, davao upute svojim igračima, a u prvoj polovici prvog poluvremena naljutio se nakon jedne odluke suca Gianluce Rocchija bla i imao žučnu raspravu sa četvrtim sucem.

Iako je u najavi susreta Kovač rekao da susret na Anfieldu 'sigurno neće završiti bez golova', upravo to se dogodilo, na razočaranje navijača.

Bayernu je večeras protiv Liverpoola uspjelo ono što je prethodno ove sezone uspjelo tek Manchester Cityju. Naime, ostavili su 'Redse' bez postignutog gola na Anfieldu.

Na kraju susreta kamere su uhvatile žućnu raspravu Kovača i Liverpoolovog menadžera Jürgena Kloppa. O čemu su pričali nije jasno, ali pao je stisak ruke iako je trener 'Redsa' djelovao vrlo nezadovoljno.

"Postigli smo naš cilj, izvukli smo neriješeno i sada trebamo zaključiti posao u Münchenu", poručio je Kovač u jednoj od prvih izjava nakon susreta.

Linker
24. travanj 2024 01:53