Zagreb, 290819.
Wow bar kina Kaptol Boutique Cinema.
Liga prvaka, Gledanje zdrijeba Dinama koji se odrzava u Grimaldi Forumu u Monte Carlu, s Nenadom Bjelicom.
Na fotografiji: Nenad Bjelica
Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX
Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

SVE OČI PREMA MONACU

FOTO, VIDEO: PRVE REAKCIJE NENADA BJELICE NA ŽDRIJEB LIGE PRVAKA 'S dvije se ekipe možemo dobro potući, a vjerujem u nas čak i protiv Cityja!'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 29.08.2019. u 19:11

 • Nogometaši Dinama saznali su danas suparnike u skupini Lige prvaka. U skupini C Modri će igrati s Manchester Cityjem, Šahtarom i Atalantom.

  Trener Modrih Nenad Bjelica ždrijeb je pratio iz kina Kaptol Boutique Cinema, a evo koji su bili njegovi prvi dojmovi i reakcije na ples kuglica.

  "Naravno, nismo mogli dobiti slabu skupinu, sve su to jaki protivnici.. Manchester City je od ove tri momčadi na najvećem nivou, vjerujem da ćemo biti u stanju sa svima se potući, a možda i dobiti koju utakmicu. Šahtar je već konstanta u Europi, Atalanta je također jaka, u Italiji je prošle godine bila u vrhu nogometa, a o Cityju ne treba trošiti riječi... međutim, tko god da je ispred nas, mi smatramo da imamo šanse i nadamo se da ćemo dobiti što je moguće više bodova. Naravno, sve su to atraktivni protivnici i pozivam što više gledatelja da dođu na Maksimir!", poručio je trener Modrih u javljaju za HRT.

   

  "Svakako da Manchester City iskače od ovih momčadi. Oni će tu sigurno biti najveći favoriti. Mislim da će se između ovih drugih ekipa voditi borba za drugo i treće mjesto. Atalantu sam htio? Da, ne zato jer su slabi. Ali blizu su Zagreba, iako su jaki. Mislim da smo dobili skupinu u kojoj se s dvije ekipe možemo onako dobro potuć. Vjerujem u nas i vjerujem u pozitivne rezultate čak i protiv Manchester Cityja".

  Bjelica je bio u društvu nekih Dinamovih igrača poput Hajrovića, Moubandjea, Dilavera, Olma i Andrića, a u nastavku pogledajte kako su pratili ždrijeb iz Monaca.

  VIDEO: TOMO NIČOTA

  Iz drugih medija