Screenshot: Twitter
SVEČANA PARADA REALOVACA

FOTO, VIDEO: VELIKA FEŠTA MODRIĆA I KOVAČIĆA U MADRIDU Navijači skandirali Ronaldu, Portugalac poslao novu poruku. Kapetan Vatrenih izmamio ovacije

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. svibanj 2018. 00:14

Dan nakon osvajanja trećeg uzastopnog, a 13. ukupno naslova pobjednika Lige prvaka Realu je u Madridu upriličen svečani doček.

Bogati program započeo je već u 18.15 sati poslijedpodne kada su se realovci predvođeni najvećom zvijezdom Cristianom Ronaldom u otvorenom autobusu zaputili prema katedrali Almudena.

Tamo je kapetan Sergio Ramos svečano trofej pobjednika postavio na oltar u podnožje kipa zaštitnice Madrida, Djevice od Almudene.

Potom se svečana povorka praćena tisućama navijača uz cestu zaputila prema trgu Puerta del Sol, odakle su se neki igrači obratili iz Gradske vijećnice.

"Hala Madrid", poviknuo je kapetan Ramos, nakon čega je mikrofon u ruke uzeo Cristiano Ronaldo koji je prethodno podigao prašinu najavivši mogući odlazak.

"Hvala vam. Ispisali smo povijest zahvaljujući vama koji ste nas podržavali", rekao je Ronaldo, dok su navijači skandirali njegovo ime i poručili mu: 'Ostani!'.

Keylor Navas opalio je slefie i objavio ga na Instagramu, a na njemu se dobro vidi hrvatski dvojac Modrić-Kovačić.

Finale velike proslave održalo se, dakako, na Santiago Bernabeuu.

Ovacije i skandiranja Ronaldu su se nastavila, a on je poslao novu znakovitu poruku.

"Vidimo se sljedeće godine", što se može shvatiti kao jasan znak da ostaje.

"Ponosan sam što igram za najveći klub na svijetu. S ovim igračima nemoguće je ne pobjeđivati", rekao je vidno uzbuđeni Ronaldo na Bernabeuu.

Marca piše kako je Ronaldo dobio najveće ovacije tisuća navijača na Realovom stadionu, a da je veliki pljesak izmamilo i pojavljivanje Luke Modrića u društvu Ramosa i Marcela.

Linker
19. travanj 2024 02:30