Foto: Damir Krajac / CROPIX
LIGA PRVAKA SVE BLIŽE

ODLIČAN ŽDRIJEB ZA DINAMO Pogledajte protiv koga će igrati prvak Hrvatske ako prođe Gruzijce! Modri saznali i tko ih čeka u slučaju crnog scenarija

Ako prođe Saburtalo, GNK Dinamo će u trećem pretkolu Lige prvaka igrati s uspješnijim iz susreta mađarskog Ferencvaroša i malteške Vallette, odlučile se tako kuglice na u ponedjeljak održanom ždrijebu u Nyonu.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. srpanj 2019. 14:03

Par Dinamo - Saburtalo zbog hrvatskog je prvaka imao ulogu nositelja u ždrijebu, a pobjednika čeka jedan od najlakših mogućih parova. Podsjetimo, najteži suparnik mogao je biti grčki prvak PAOK, a postojala je mogućnost i da se Modri susretnu s Crvenom zvezdom.

Modri sutra (utorak) od 19.30 igraju prvu utakmicu protiv Gruzijaca. Uzvrat je na Maksimiru 30. srpnja, a susreti 3. pretkola na rasporedu su 6./7. i 13. kolovoza. Dinamo će u slučaju plasmana u treće pretkolo prvu utakmicu igrati pred svojim navijačima.

Hrvatski prvak je danas doznao i mogućeg sljedećeg suparnika u Europi u slučaju da ispadne od Saburtala i ode u 3. kvalifikacijsko kolo Europske lige.

Potencijalni protivnik Modrih u ovakvom raspletu bit će bolji iz okršaja Ararat-Armenia FC - Lincoln Red Imps FC (Gibraltar).

Ždrijeb 3. pretkola Lige prvaka:

Cluj/Maccabi Tel Aviv- Celtic/Nome Kalju

Sutjeska Nikšić/APOEL Nikozija- Dundalk/Karabag

PAOK - Ajax

Saburtalo/DINAMO - Ferencvaroš/FC Valletta

Crvena zvezda/HJK Helsinki - Kopenhagen/TNS

Maribor/AIK Stockholm- BATE Borisov/Rosenborg

Bašakšehir - Viktorija Plzenj/Olimpijakos Pirej

Krasnodar - Porto

Club Brugge - Dinamo Kijev

PSV Eindhoven/Basel - LASK Linz

Linker
18. travanj 2024 12:50