Lovren
 Robert Fajt / CROPIX / CROPIX
ŠTO ĆE TEK BITI SUTRA

HRVATSKI REPREZENTATIVAC HIT U BEOGRADU! VATRENI I OSTALE ZVIJEZDE DOČEKANI KAO BEATLESI: 'Osjećam se ovdje kao Vladimir Putin'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. studeni 2018. 23:17

Zvijezde Liverpoola stigle su u ponedjeljak navečer u Beograd, na veliki okršaj sa Crvenom Zvezdom u 4. kolu Lige prvaka (utorak, 19.00), a dobar dojam već po dolasku ostavili su hrvatski reprezentativac Dejan Lovren i egipatski stroj za golove Mohamed Salah.

Redse su na aerodromu dočekali navijači Liverpoola iz Srbije, igzledalo je na trenutak kao da su stigli Beatlesi, a Lovren i Salah nisu se propustili našaliti na račun zvjezdanog statusa koji imaju gdje god stignu. Lovren je, naime, u pratnji imao gorostasnog zaštitara pa je u kameru poručio:

"Osjećam se sigurno, osjećam se ovdje kao Vladimir Putin", provalio je uz osmijeh dobro raspoloženi Lovren, a šalu su odmah prenijeli svi tamošnji mediji.

Europski viceprvak je prije dva tjedna na Anfieldu pobijedio Zvezdu 4:0, a veliki favorit je i sutra na Marakani. Inače, menadžer Liverpoola Jürgen Klopp u Beograd nije poveo Xherdana Shaqirija zbog sigurnosnih razloga.

Rezultati by SofaScore

Linker
25. travanj 2024 19:26