Dinamo
 Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
POGLED UNAPRIJED

ISPADANJE FAVORITA POMAKLO DINAMO U TREĆI JAKOSNI BUBANJ, EVO PROTIV KOGA DEFINITIVNO NE MOGU IGRATI Mogući suparnik u skupini je i Crvena zvezda

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 17. kolovoz 2019. 12:08

Rezultati koje su iznjedrili uzvrati Lige prvaka pomaknuli su Dinamo za još jedan veliki korak u europskoj klupskoj hijerarhiji. Naime, ispadanje kijevskog Dynama, Basela, Kopenhagena, Celtica i Porta pogurali su Modre u treći bubanj ždrijeba Lige prvaka.

Nitko sad ne podcjenjuje Rosenborg, nemojte misliti, nije to namjera, svjesni su svi da je pred Dinamom teška zadaća i da će Norvežani biti zahtjevniji od Mađara. No, običnom puku nije zabranjeno maštati i računati, planirati, gledati potencijalne suparnike, reći “hop” prije skoka. Zanimljivo je u svakom slučaju vidjeti koga bi Modri mogli izbjeći, a s kim igrati uđu li u Ligu prvaka.

Znači, po sadašnjem stanju stvari, Valencia, Inter, Salzburg, Lyon i Leverkusen sigurno, te Olympiacos i Brugge, ako prođu zadnje prepreke (LASK, Krasnodar) u play-offu, neće moći biti suparnici Dinamu, jer su također u trećem bubnju.

A iz četvrtoga bi suparnici mogli biti Lokomotiv Moskva, Genk, Galatasaray, Leipzig, Atalanta, Lille te Crvena zvezda ili Young Boysi i Slavia ili Cluj.

Linker
23. travanj 2024 18:14