Soccer Football - Champions League - Group C - GNK Dinamo Zagreb v Manchester City - Stadion Maksimir, Zagreb, Croatia - December 11, 2019 Manchester City's Gabriel Jesus speaks with GNK Dinamo Zagreb's Petar Stojanovic Action Images via Reuters/Matthew Childs - RC26TD9DQ2SZ
Reuters/Matthew Childs

OSVRT NA SPORNI TRENUTAK

'ISPRIČAVAM SE ŠTO SAM ZABIO' Napadač Manchester Cityja uništio snove dinamovcima i njihovim navijačima, pa komentirao spornu situaciju

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 12.12.2019. u 08:33

 • Igrala se 34. minuta sinoćnjeg okršaja 6. kola Lige prvaka između Dinama i Manchester Cityja u Zagrebu kada je engleski prvak izjednačio preko Gabriela Jesusa.

  Svoj prvi od tri gola na utakmici zabio je u trenutku dok su dvojica Dinamovih igrača ležala na travnjaku. Međutim, lopta nije izbačena nego je nastavljeno s igrom, a Jesus je nakon ubacivanja Riyada Mahreza poentirao glavom.

  Uslijedila je lavina bijesa Dinamovih igrača koji su protestirali kod suca, a u protestima je prednjačio kapetan Arijan Ademi.

  "Bio sam okrenut leđima od igrača koji su bili na travnjaku i stvarno ih nisam vidio. Ispričavam se što sam zabio, ali stvarno nisam znao što mi se događa iza leđa", rekao je Jesus, pa dodao:

  "Sanjao sam o hat-tricku u Ligi prvaka i to mi se ostvarilo. Presratan sam i želim se zahvaliti suigračima."

  Iz drugih medija