Srdjan Stevanovic/Getty Images
'MI SMO NAJJAČI U REGIJI'

IZVANREDNA PRESS KONFERENCIJA U BEOGRADU: 'DAJTE NAM DINAMO DA POKAŽEMO TKO JE BOLJI' Direktor Crvene zvezde poslao jasnu poruku hrvatskom prvaku

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. kolovoz 2019. 18:30

Kao i Dinamo, u grupnu fazu Lige prvaka se nakon ukupne pobjede protiv švicarskog Young Boysa plasirala i Crvena zvezda. Beograđanima će to biti druga uzastopna jesen u europskoj eliti, a iz prošle sezone pamte i pobjedu u skupini protiv aktualnog europskog prvaka Liverpoola.

Jutro nakon što su crveno-bijeli prošli posljednju prepreku na putu do Lige prvaka javnosti se izvanredno obratio direktor kluba s malog Kalemegdana, Zvezdan Terzić.

- Ostvarili smo veliki uspjeh, drugi puta zaredom smo u Ligi prvaka, a treći puta uzastopce igramo grupnu fazu nekog europskog natjecanja. Mogu slobodno reći da je ovo nezabilježen uspjeh u nekom kolektivnom sportu na području Srbije - rekao je Terzić na startu izvanredne press-konferencije.

Ždrijeb skupina Lige prvaka je u četvrtak od 18 sati u Monte Carlu, a Terzić ima samo jednu želju. To je - Dinamo!

- Zapravo, nemam niti jednu želju, ali volio bih da dobijemo Dinamo. Tada bismo na terenu mogli pokazati tko je bolji. Mislim osobno da je Zvezda najjači klub u regiji. Naravno da bi te dvije utakmice za sobom povukle i niz događaja koje nemaju veze sa sportom, a to bih volio da bude spriječeno - rekao je Terzić.

Dodaje da klub Zvezdinog renomea zaslužuje najjače moguće suparnike.

- Već smo lani protiv Liverpoola i Napolija pokazali da znamo igrati protiv velikih momčadi. Naši navijači zaslužuju gledati najjače momčadi u Beogradu, a to su Bayern, Juventus, Real... - podvlači Terzić.

Velika anketa SN - koga biste voljeli u skupini Lige prvaka s Dinamom?

U prvoj jakosnoj skupini nalazi se sedam prvaka najbolje rangiranih europskih liga te Liverpool kao aktualni europski prvak. Bilo koji protivnik iz ovog 'šešira' bit će jako težak.

Ni druga jakosna skupina ne nudi lakog protivnika. Tu su oba madridska kluba, Borussia Dortmund, Napoli, Tottenham, Ajax, Šahtjor i Benfica. Sve velikan do velikana.

Četvrta jakosna skupina nudi neke potencijalne zamke, poput Atalante, Leipziga i Lillea, ali i nekoliko klubova protiv kojih se 'može igrati' pa će tu Dinamo tražiti bodove.

Linker
19. travanj 2024 20:24