Action Images via Reuters/Andrew Couldridge
OTPUTOVAO SA SUIGRAČIMA

JE LI MOGUĆE DA JE PREVARIO SVE PROGNOZE? BILO BI TO NEVJEROJATNO POJAČANJE ZA TOTTENHAM PRED UZVRAT U AMSTERDAMU Najveća zvijezda se vraća u akciju?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. svibanj 2019. 18:30

Liverpool je u finalu Lige prvaka i čeka svog protivnika, a odluka u njemu past će večeras na Johan Cruijff Areni u Amsterdamu gdje domaći Ajax brani prednost od 1:0 iz prve utakmice u Engleskoj gdje su svladali Tottenham.

Goste s 'Otoka' muče ozljede, a najzvučnije ime među onima bez kojih su bili u prvom susretu je definitivno ono Harryja Kanea, engleskog reprezentativca kojeg muči ozljeda gležnja. Prema ranijim najavama prvi napadač Spursa trebao bi izbivati sve do potencijalnog finala, ali sada iz Engleske stižu nešto drugačije vijesti.

Soccer Football - Champions League Quarter Final First Leg - Tottenham Hotspur v Manchester City - Tottenham Hotspur Stadium, London, Britain - April 9, 2019  Tottenham's Harry Kane leaves the pitch after sustaining an injury                       Action Images via Reuters/Paul Childs
Reuters/Paul Childs / Action Images via Reuters
Kane

Naime, prema tvrdnjama Jima Whitea s talkSPORTA, Kane bi mogao biti u akciji protiv senzacionalne nizozemske momčadi.

"Izvori su mi rekli da bi Kane mogao zaigrati večeras protiv Ajaxa", izjavio je White, a kasnije i drugim medijima potvrdio da ima informacije kako će engleski napadač biti na raspolaganju Mauriciju Pochettinu.

Kane je inače otputovao sa suigračima u Amsterdam, ali nije prisustvovao jučerašnjem treningu.

Linker
20. travanj 2024 16:03