REUTERS/Peter Cziborra
SPEKTAKL U LIGI PRVAKA

JEDAN OD KLJUČNIH IGRAČA JUVENTUSA NAJAVIO VELIKI DERBI PORUKOM ZA BIVŠEG SUIGRAČA 'On je uz Modrića i Pjanića najbolji centralni vezni na svijetu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. listopad 2018. 20:19

Cristiano Ronaldo u utorak se navečer vraća na Old Trafford, ali ovoga puta u dresu Juventusa s kojim će u trećem kolu grupe H Lige prvaka pokušati srušiti Manchester United. I dok će mnogima slavni Portugalac biti u prvome planu, Leonardo Bonucci će poseban fokus imati na svom bivšem suigraču Paulu Pogbi.

Veteran iz redova talijanskog diva najavio je veliki susret u elitnom natjecanju i pritom istaknuo kako ga posebno veseli susret s francuskim reprezentativcem.

Govoreći o sjajnom Francuzu, Bonucci je zapravo dao veliko priznanje i hrvatskom reprezentativcu Luki Modriću te zvijezdi iz susjedstva Miralemu Pjaniću.

"Bit će mi drago što ću ga ponovno vidjeti, ali mi ćemo kao ekipa morati biti oprezni jer ovo neće biti nimalo lagana utakmica. Pogba je jedan od najboljih centralnih veznih na svijetu, uz Modrića i Pjanića."

Football Soccer - Lazio v Juventus - Italian Cup Final - Olympic Stadium, Rome, Italy - 17/5/17JuventusÄô Leonardo Bonucci celebrates scoring their second goalReuters / Stefano Rellandini
Reuters / Stefano Rellandini

Iskusni stoper imao je u ovoj najavi i jednu poruku za bivšeg igrača 'Stare dame'.

"Igrali smo zajedno, izvrstan je momak s kojim sam se uvijek jako dobro zabavljao. Želim mu sve najbolje, ali ne i u utorak protiv nas", zaključio je Bonucci u razgovoru za The Telegraph.

Nakon dva odigrana kola Talijani su na vrhu skupine sa šest bodova, dok ih United prati s dva manje, a niti jedna od ove dvije ekipe još nije primila pogodak u ovoj sezoni Lige prvaka.

Podsjetimo i na to da će ovaj dvoboj propustiti Mario Mandžukić kojeg muči ozljeda lijevog gležnja.

Rezultati by SofaScore

Linker
25. travanj 2024 10:37