KUĆNO SLAVLJE

JEDAN OD KLJUČNIH IGRAČA REDSA NIJE SUDJELOVAO U ČUDU NA ANFIELDU, ALI JE ZATO NAPRAVIO ŠOU KOD KUĆE Kada je sudac označio kraj počelo je ludilo

VIDEO: JEDAN OD KLJUČNIH LIVERPOOLOVIH IGRAČA NIJE SUDJELOVAO U ČUDU NA ANFIELDU, ALI JE ZATO NAPRAVIO ŠOU KOD KUĆE Kada je sudac označio kraj počelo je ludilo
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. svibanj 2019. 18:17

U prvoj utakmici polufinala Lige prvaka između Barcelone i Liverpoola Naby Keita ozlijedio je butni mišić zbog čega nije konkurirao za nastup u sinoćnjem nevjerojatnom uzvratu na Anfieldu.

Štoviše, težina ozljeda bila je takva da Keita utakmicu nije mogao gledati uživo, na Anfieldu, nego je to morao odraditi u svom domu ispred televizora.

Međutim, Keita nije ništa manje intenzivno proživljavao dramu koja se sinoć odvijala u Liverpoolu, o čemu svjedoči i video slavlja koji je Liverpoolov veznjak podijelio na društvenim mrežama. U trenutku slavlja Keita je zaboravio na bol i ozljedu, uostalom, pogledajte i sami.

Protivnika u finalu Lige prvaka koje se ove sezone igra u Madridu Liverpool će saznati večeras nakon utakmice između Ajaxa i Tottenhama u Amsterdamu.

Linker
27. travanj 2024 04:19