Reuters
'NOGOMET SE NEKAD ŠALI S NAMA'

'JEDNA OD NAJBOLJIH UTAKMICA KOJU SAM GLEDAO' Nogometne legende oduševljene epskom dramom u Manchesteru, zvijezda Cityja poručila: 'Ma je**š VAR!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. travanj 2019. 10:42

Danas možemo reći da je ta utakmica imala sve. Sedam golova, dvije VAR kontroverze, poništen gol odluke u zadnjim minutama, uništeni snovi o četverostrukoj kruni..., opisuje Mirror dan nakon epskog okršaja na Etihadu prolaz Tottenhama u polufinale Lige prvaka, i očaj koji su morali proživjeti Pep Guardiola i društvo zbog gorke pobjede 4:3 u uzvratu.

Nedostajao je taj jedan gol, možda onaj jedanaesterac Aguera iz prve utakmice, možda, po riječima navijača Cityja sudačka naklonost kod dvije situacije koje i danas izazivaju polemike, ali svi su složni - bio je to nogomet iz snova, 90 minuta za pamćenje.

Jamie Carragher je na Twitteru ukratko opisao svoje dojmove:

"Jedna od najboljih utakmica koju sam gledao, a VAR je samo doprinjeo tome".

Garry Neville poručio je igračima da se odmore, "Fenomenalna utakmica i čestitke Spursima! Igrači su sada sigurno umorni, odmorite se do subote!", a javio se i legendarni Gary Lineker, u svome stilu:

"Ova utakmica je bila fantastična. Moje misli su sada sa svima onima koji ne vole nogomet".

Engleze je oduševila i reakcija Barceloninog Gerarda Piquea koji je bio vidno zatečen razvojem događaja na Etihadu:

"Kakva utakmica! Nogomet se ponekad šali s nama... jednostavno nevjerojatno!".

U moru reakcija izdvaja se i ona Tottenhamove zvijezde Harryja Kanea koji je na Instagramu objavio vrisak iz vlastite kuće kad je Tottenham zabio za 4:3.

Ogorčenje je bilo rezervirano za ekipu iz Manchestera, koji su u depresiji nakon utakmice jedva smogli snage za pokoju šturu rečenicu.

"Ovo je okrutno, čestitam Tottenhamu i želim im sreću u polufinalu! Da, bilo je i tu i malo rukometa", rekao je na kraju razočarani Pep Guardiola kojem je ponovno izmakla LIga prvaka, a reakciju svih igrača domaće momčadi možda je najkraće sažeo veznjak Cityja Fernandinho.

Kad su Brazilca u miks zoni pitali da prokomentira dvije sporne situacije u kojima je presudio VAR, Brazilac je kratko odgovorio:

"Ma je**š VAR!".

Linker
26. travanj 2024 06:32