REUTERS
100 PUTA MU HVALA

JUNAK REALA OPSOVAO I NASMIJAO SVE KAD JE ČUO DA SU MU 'UKRALI' GOL 'Ma nemojte me zaje****ti! Prije tjedan dana ste me ubijali, a sada sam dobar!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. ožujak 2017. 00:44

Apsolutni junak Reala bio je u utorak navečer u Napulju Sergio Ramos. Kapetan koji se nebrojeno puta ukazao kao spasitelj u nemogućim, izgubljenim situacijama ponovno je proradio kad je bilo najpotrebnije, zabivši goropadnom Napoliju dva 'svoja klasična' gola u pet minuta.

Prvi u 51. minuti kod vodstva domaćina, a pet minuta poslije za veliki preokret, iako je taj pogodak pripisan Mertensu koji je udarac skrenuo u vlastitu mrežu.

'Točku na i' Realovog prolaza u četvrtinu finala Lige prvaka stavio je Alvaro Morata u 90. (strijelac za Napoli bio je upravo Dries Mertens u 24).

"Bila je to moja stota utakmica u Ligi prvaka i sanjao sam zabiti i pomoći momčadi u tako teškim trenucima. Prije tjedan dana smo bili u teškoj situaciji (poraz od Valencije i remi protiv Las Palmasa), tada ste me 'ubijali', svi su me kritizirali, a danas sam vam dobar", u svom je stilu rekao legendarni Španjolac pa dodao:

"Ne, nisam heroj zato što sam zabio dva gola, pokazali smo svi skupa da smo prava momčad kad je najteže. Kad god imamo dobar pristup i kad razmišljamo pozitivno, nema te prepreke koju ne možemo preskočiti", slikovit je bio Ramos nakon susreta.

Koja je bila formula uspjeha?

"Da znamo formulu uspjeha onda bi svaki put vrlo lagano pobijedili, ali nekad stvari jednostavno krenu u krivom smjeru. Bila je to utakmica koju moramo analizirati, pogotovo prvo poluvrijeme. Unatoč svemu, sretan sam što smo prošli u četvrftinale, ali moramo pogledati i gdje smo griješili".

Kapetan se u svom fakinskom stilu i našalio na novinarsko pitanje: 'Znate li da je drugi gol upisan Mertensu?'

"Ma nemojte me 'zajeba***. Pa oba sam zabio ja", rekao je Ramos i nasmijao sve.

Linker
27. travanj 2024 00:41