Massimo Pinca / REUTERS
'IGRAČ S KARAKTEROM'

JUVENTUSOV TRENER SE NAKLONIO MARIJU MANDŽUKIĆU Allegri objasnio zašto mu Hrvat uvijek igra: 'Pa on bi mogao igrati i stopera...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. listopad 2017. 22:25

Uoči gostovanja u Lisabonu kod Sportinga u 4. kolu Lige prvaka trener Juventusa Massimiliano Allegri održao je presicu.

U prvom susretu ovih momčadi u sklopu Juventus je slavio s 2:1. Eventualnom pobjedom Juve bi mogao već osigurati plasman u drugu fazu natjecanja.

"Pobjeda nas vodi dalje, a remi je skorak prema naprijed. Osiguranje plasmana dalje sutra bio bi naš poklon navijačima, kao i nama samima", objasnio je Allegri.

Zanimljiv je bio Allegrijev odgovor na upit zašto kod njega Mario Mandžukić uvijek igra?

"Mandžukić je igrač s karakterom. Mogao bi igrati i na poziciji centralnog branič, kao i u vezi. Kao vratar ipak ne. Imamo dvojicu sjajnih vratara (Buffon i Szczesny) i sretan sam što ih imam", rekao je Allegri, pa nastavio s pohvalama za Mandžukića.

"Mandžukić je igrač širikog spektra mogućnosti koji ima volje i odlučnosti igrati na bilo kojoj poziciji i to je razlog zašto je tako važan igrač. To je i jedan od razloga zašto puno igra, jer ako ostavimo po strani njegovu natjecateljsku opakost, što ga čini pomalo osornim, on je sjajan igrač", dodao je Juventusov trener.

Linker
19. travanj 2024 14:29