CROPIX, sn ilustracija
POGLEDAJTE TA IMENA

KAD JE DINAMO ZADNJI PUT IMAO TAKO POTENTNU VEZNU LINIJU!? Proglašeni su najtalenriranijim tandemom u Hrvatskoj, a sada su im se putevi opet spojli

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 21. kolovoz 2019. 22:39

Svojedobno su u Lokomotivi proglašavani najtalentiranijim tandemom veznih igrača u Hrvatskoj, a nakon godinu dana razdvojenosti sad ćemo ih opet gledati zajedno - u Dinamu. Naravno, o Lovri Majeru i Luki Ivanušecu je riječ. Spojili su im se putevi u Maksimiru, Luka Ivanušec od ponedjeljka je i službeno novi igrač Modrih.

Dobri prijatelji

- Drago mi je da je došao. U zadnje smo četiri godine i na svim reprezentativnim akcijama bili zajedno u sobi, dobri smo prijatelji. Dobro je odlučio nakon svih tih ponuda, vjerujem da će pokazati koliko vrijedi, kolika je kvaliteta i zašto ga je Dinamo toliko htio. Pomoći će ovoj momčadi, u to sam siguran, vrlo će se brzo vidjeti njegova vrijednost - rekao je o svom bivšem i sadašnjem suigraču Lovro Majer.

Mogao bi Majer biti jedan od jakih Bjeličinih aduta protiv Rosenborga, u zadnje vrijeme igra u sve boljoj formi, pokazao je to i u Zaprešiću. Očekuje li on da će biti u prvih 11 ili da će ponovno u Europi biti “džoker s klupe”?

- Ne bih to htio komentirati, očekujem da ću igrati. Spreman sam maksimalno, osjećam se bolje nego ikad. Sve je ostalo na treneru, od najbolje zna što je najbolje za momčad, sigurno neće pogriješiti.

Kakav je Rosenborg, koliko će Norvežani biti opasni u Maksimiru?

- Spremni smo maksimalno, fizički i psihički, idemo po pobjedu i prolaz u te dvije utakmice. Znamo neke stvari o njima, analizirat ćemo ih konkretno do utakmice, ali uvijek kažem da smo najbitniji mi sami i da moramo gledati sebe - kaže Majer.

Razmišljamo baš, kad bi u Maksimiru ostao i Dani Olmo, uz Majera, Ivanušeca, Moru, Gojaka... Kad je Dinamo zadnji put imao tako talentiranu i potentnu veznu liniju? No o tom potom, ako Olmo ostane, onda ćemo lamentirati.

Linker
24. travanj 2024 22:13