REUTERS/Albert Gea / REUTERS
'AKO NETKO TO MOŽE, MOŽEMO MI'

KATALONIJA JE NA NOGAMA, SPREMA SE PODVIG KAKAV SVIJET NIJE VIDIO Barça mijenja sustav igre, sve kako bi zgazila PSG: Svi misle da smo izgubljeni...

Piše: HinaObjavljeno: 06. ožujak 2017. 20:38

Iako nitko u povijesti nije nadoknadio četiri gola zaostatka u nokaut fazi Lige prvaka, trener Barcelone Luis Enrique izjavio je da stručni stožer, igrači i navijači vjeruju da je moguće ostvariti nemoguće.

"Očekujem da navijači stvore veličanstvenu atmosferu, bolju nego ikad dosad, i čvrsto vjerujem da možemo proći dalje. Igrat ćemo s puno rizika, ali mislim da smo u top formi te da možemo proći. Znam da većini ovo izgleda kao izgubljen slučaj, ali borit ćemo se do zadnje minute", kazao je u ponedjeljak trener Barcelone.

Paris Saint-Germain je u prvoj utakmici slavio sa 4-0, a uzvrat je u srijedu na Camp Nou.

Španjolski mediji objavili su kako će trener Enrique odustati od uobičajenog sustava 4-3-3, te da će u uzvratu protiv PSG-a igrati u sustavu 3-4-3, a to znači na golu Ter Stegen, u obrani Piqué, Mascherano i Umtiti, vezni red će držati Sergio Busquets, Iniesta, Rakitić i Arda Turan, te u napadu Neymar, Luis Suárez i Messi.

---------------------------------------------------------------

Luis Suarez: Ako u svijetu postoji momčad koje može nadoknaditi 0-4, onda je to sigurno Barca

"Moramo poravnati račune i pokazati ljudima kako izgleda prava Barcelona. Bit će teško, ali nije nemoguće. Ako u svijetu postoji momčad koje to može, onda je to sigurno Barca. Imamo kvalitetu i karakter da izađemo kao pobjednici", kazao je ponedjeljak Luis Suarez za France Football.

Linker
22. travanj 2024 05:29