Reuters/John Sibley / REUTERS
BIO I OSATO KRALJ

KLOPP PONOVNO ODUŠEVIO Profesor mi je u školi rekao, ako ne uspiješ u nogometu od tebe neće biti ništa! Evo, sada sam trener Liverpoola, je*** osjećaj

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. svibanj 2018. 15:17

Liverpool i Real Madrid u subotu će odmjeriti snage u velikom finalu Lige prvaka u Kijevu, a trener redsa Jürgen Klopp tom se prigodom obratio novinarima, ali i otkrio neke detalje iz svoje prošlosti.

- Kada sam položio maturu, profesor mi je u razredu pred svim učenicima rekao ako ne uspijem u nogometu da od mene neće biti ništa. Bilo mi je tada jako teško, ali evo, sada sjedim ispred vas kao trener Liverpoola. Je*** osećaj! Čudesno!

Klopp je također otkrio kada je došla ponuda Redsa da nije dvojio niti jedne sekunde.

Soccer Football - Champions League Quarter Final Second Leg - Manchester City vs Liverpool - Etihad Stadium, Manchester, Britain - April 10, 2018   Liverpool manager Juergen Klopp celebrates after the match    REUTERS/Andrew Yates
REUTERS

- Pregovarao sam ja i s drugim klubovima, ali nisu djelovali kao pravi nogometni klubovi. Uglavnom je tu bila riječ oko marketinga i ugleda samog kluba. Odmah sam rekao da to nije igra kakvu volim. Naravno, sve je to dio nogometa, ali ne može biti najvažnija stvar. Veliki sam obožavatelj povijesti i nogometni sam romantik. Znao sam u čemu sam dobar i da mogu pomoći Liverpoolu koji je veliki klub, ali i dalje jedna velika obitelj i to se može osjetiti u svakom trenutku. Morao sam napredovati, ali nisam želio ujutro ići u ured s kravatom oko vrata, to nisam ja - kazao je Klopp.

Linker
25. travanj 2024 16:17