Klopp
 Reuters/Paul Childs / Action images via Reuters
ENGLEZI ŠOKIRANI

LEGENDA LIVERPOOLA NE MOŽE DOĆI SEBI NAKON PORAZA, JÜRGEN KLOPP BEZ OBJAŠNJENJA 'Ne znam što bih rekao, ovo je poraz kojeg smo svi osjetili'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. studeni 2018. 23:04

Nogometaši Crvene Zvezde u četvrtom su kolu Lige prvaka na svojoj Marakani kreirali veliko iznenađenje svladavši Liverpool (2:0). Bila je to prva pobjeda Zvezde u ovogodišnjem izdanju najelitnijeg europskog natjecanja, dok su Redsi s druge strane upisali prvi poraz u sezoni uopće.

Nakon utakmice veliko je oduševljenje i euforija zavladala stadionom Rajka Mitića gdje su nogometaši srpskog prvaka još dugo nakon utakmice slavili veliku pobjedu zajedno sa svojim navijačima. S druge strane pogunte glave i pokisla lica kako igrača tako i legendi engleskog velikana.

- Niti prošle sezone Liverpool nije dobro igrao u gostujućim utakmicama. Možda su slavili protiv Maribora, ali protiv Seville i Lokomotiva to nije izgledalo dobro. Izgubiti 2:0 od momčadio koja je u prethodne dvije utakmice u skupini vrlo lagano poražena je razočaravajuće - govorio je nakon susreta Steve McManaman.

Trener Liverpoola Jurgen Klopp nije znao što reći nakon neugodnog poraza na Marakani.

- I ja sam samo čovjek. Da sam spremio govor deset minuta nakon ove utakmice to bi bilo malo smiješno. Ne znam što bih rekao, izgubili smo i ovo je poraz kojeg smo svi dobro osjetili. Moramo biti bolji, ali ovo večeras je završena priča. Imali su previše prilika iz prekida i iz jednog su postigli vodeći pogodak. Jednom kada su zabili i drugi sve je išlo na njihov mlin. Dominirali smo u drugom dijelu, ali nismo uspjeli zabiti.

Upitan može li prstom uprijeti u ono što je pošlo po zlu, Klopp je odgovorio:

- Imam samo deset prstiju.

Rezultati by SofaScore

Linker
25. travanj 2024 21:11