Ian MacNicol/Getty Images
ZANIMLJIV RAZLOG

LEGENDARNI KAPETAN LIVERPOOLA OTKRIO ZAŠTO JE POBJEGAO S ANFIELDA U trenucima najvećeg slavlja i čuda protiv Barcelone jednostavno se 'pokupio'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. svibanj 2019. 23:19

Legendarni bivši kapetan Liverpoola Steven Gerrard uživo je s tribina Anfielda pratio spektakularnu uzvratnu utakmicu polufinala Lige prvaka između Liverpoola i Barcelone.

Aktualni trener Glasgow Rangersa je u pratnji kćerkice Lourdes gledao junačku izvedbu momčadi Jürgena Kloppa koja je na kraju slavila sa 4:0 i tako nadoknadila minus 0:3 iz prvog susreta i izborila veliko finale.

Gerrard je u razgovoru za engleske medije otkrio kako jednostavno nije mogao dočekati kraj susreta na tribinama. Iako je vidio gol odluke Divocka Origija deset minuta prije kraja, nije dočekao posljednji sučev zvižduk.

"Moje živce neku noć na Anfieldu bilo je teško kontrolirati. Morao sam otići prije kraja jednom kada je bilo 4:0. Imao sam uz sebe svoju sedmogodišnju kćerku i to mi je bila isprika da odem, jer je imala školu sljedeći dan. Ali zapravo se radilo o živcima. Mislim da ne bih mogao podnijeti da mi Coutinho, Suarez ili Messi slomi srce To bi mi slomilo srce. Zato sam odlučio izbjeći gužvu i otići prije nego li stvari pođu po krivu", rekao je Gerrard, osvajač Lige prvaka s Liverpoolom 2005. godine.

Linker
25. travanj 2024 01:02