Goran Mehkek / CROPIX
OD ČETVRTKA PO KARTE

LIGA PRVAKA STIŽE NA MAKSIMIR, EVO KOLIKO KOŠTAJU ULAZNICE ZA OTVARANJE Dinamo još jednom uputio poseban poziv navijačima!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. rujan 2019. 12:44

Od četvrtka u 11 sati, kako su javili iz modrog tabora, počinje prodaja ulaznica za susret prvog kola u grupnoj fazi Lige prvaka između Dinama i Atalante. Utakmica koja se igra posljednje rujanske srijede na Maksimir bi mogla privući "punu kuću", a to sugeriraju i cijene karata.

U pretprodaji će se za sjevernu tribinu morati izdvojiti 120 kuna, istok i zapad gore cijene se na 200, dok za donji dio zapada stoji 300 kuna. Jasno, cijene su na dan utakmice nešto veće, a stadion se na dan utakmice za posjetitelje otvara od 19 sati, dva sata uoči početnog sudačkog zvižduka.

Važno je napomenuti kako u isto vrijeme, dakle u četvrtak od 11 sati zajedno s pretprodajom na Ticket pointu kreće i online-prodaja ulaznica, tako da treba biti brz...

- Ovim putem pozivamo sve navijače, posjetitelje i građane za fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon velike utakmice Lige prvaka. Ujedno pozivamo na suzdržavanje od upotrebe pirotehnike na play-offu Lige prvaka, a sve s ciljem kako bi susret prošao u primjerenom ozračju vrhunskog sportskog događaja - stoji na službenoj stranici hrvatskog prvaka.

Linker
23. travanj 2024 11:46